WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Verificarea poliței de asigurare

Verificarea poliței de asigurare în Republica Moldova, unde stabilitatea financiară și securitatea sunt priorități fundamentale, deținerea unei polițe de asigurare adecvate este esențială. Cu toate acestea, nu este suficient doar să ai o poliță; este la fel de important să efectuezi verificări periodice pentru a te asigura că asigurarea ta este activă și să ai o acoperire corespunzătoare în situații neprevăzute.

Pentru a verifica asigurarea în regim online click aici.

1. Evaluarea Primelor și Tarifelor:
Compară periodic primele și tarifele asigurărilor disponibile pe piață. Dacă nu ai avut accidente ar trebui să ai reducere care ar putea crește anual. Consultă diverse companii de asigurări pentru a te asigura că plătești un tarif echitabil și prime competitive.

2. Actualizarea Datelor Personale:
În primul rând, atunci când verifici polița de asigurare în Moldova, asigură-te că toate datele tale personale sunt corecte și actualizate.

3. Revizuirea Acoperirii Asigurării:
Analizează atent detaliile acoperirii oferite de polița ta de asigurarea. Asigură-te că aceasta corespunde nevoilor tale curente. Sună agentul tău de asigurarea dacă nevoie de o consultație. La WVP-ASIG oricând suntem bucuroși să te ajutăm. Dacă, de exemplu, ai achiziționat recent un vehicul nou sau ai făcut modificări semnificative în proprietatea ta, verifică dacă polița ta de asigurare este actualizată în consecință.

4. Cunoașterea Excluziunilor și Limitelor:
Studiind cu atenție clauzele excluderilor și limitelor din polița ta, poți evita surprizele neplăcute în momentul producerii unui eveniment asigurat.

5. Verificarea Stării Financiare a Asigurătorului:
Asigură-te că compania ta de asigurări are o stare financiară solidă. O companie stabilă financiar va fi mai capabilă să-ți acorde compensațiile necesare în caz de daune sau pierderi. Noi WVP-ASIG suntem parteneri direcți cu GRAWE una din cele mai mari companii de asigurare din Austria, cu noi ești în siguranță.

Verificarea poliței poate fi făcută după mai mulți parametri precum:

  • numărul poliței de asigurare RCA
  • numărul certificatului de asigurare Carte Verde
  • numărul certificatului de înmatriculare a autovehiculului
  • CNP pentru a verifica reducerea (bonus malus) pentru persoane fizice
  • Bonus Malus pentru persoane juridice după numărul de înmatriculare a autovehiculului

Pentru a verifica polița de asigurare în regim online click aici.

În concluzie, verificarea periodică a poliței de asigurare în Moldova nu ar trebui să fie neglijată. Acest obicei simplu poate asigura că ești bine pregătit pentru orice eveniment neașteptat și că ai o acoperire adecvată pentru nevoile tale specifice în contextul dinamic al asigurărilor. Dacă devii client WVP-ASIG noi te vom suna anual ca să-ți aducem aminte despre reînnoirea asigurării plus la noi ai și alte bonusuri precum cursuri de dezvoltare personală.

Comandă asigurare auto la telefon: ‭069107755‬

Articole releveante

Leave a Reply