WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova

Pagina Principală > Carieră

Dezvoltare Personală și Independență Financiară

Orice tip de asigurare…și chiar mai mult!

WVP Group din Austria îți oferă ceva deosebit, ceva ce îți va schimba viața. Dacă ne accepți, viața ta va fi altfel.

Vrei să fii diferit de ceilalți? Vrei să te familiarizezi și să aplici principiile SUCCESS-ului? Vrei să cunoști regulile banilor? Vrei să devii cu adevărat LIBER, mai ales FINANCIAR?

Dacă ai spus „DA!” de trei ori, atunci noi ne angajăm să-ți oferim o SUPER-„bicicletă”, să te ajutăm să urci pe ea, să te susținem, să-ți facem vânt, iar tu să devii un om de SUCCESS.

Nu sunt vorbe goale, nu-ți promitem marea cu sarea. Totul depinde de dorința ta și de efortul tău. Noi ne angajăm să fim alături de tine, pentru a te ajuta să devii altcineva, a te ajuta să părăsești „zona confortului personal”, a te ajuta să ieși din mulțime, a te ajuta să obții INDEPENDENȚA FINANCIARĂ.

Îți putem oferi toate astea doar dacă decizi să fim împreună. Noi putem fi împreună!
Cum? Pe lângă faptul că poți beneficia de serviciile noastre de protecție prin asigurare, mai poți desfășura o activitate, care îți va aduce un venit suplimentar în portmoneu.

Pentru a face acest pas, ai nevoie doar de trei lucruri:
1. DORINȚĂ;
2. Copia Buletin de Identitate;
3. Licența companiei.

De restul avem grijă noi, echipa WVP Group (Austria): training-uri lunare, lecții săptămânale de dezvoltare personală, mapa cu documente, asistență non-stop etc.

Toate acestea te vor ajuta să devii performant în discuția cu cei care, la fel, au nevoie de o protecție prin asigurare. Orice discuție, finalizată cu perfectarea unui contracte de asigurare, îți aduce un bonus – o anumită sumă de bani!

WVP Group din Austria activează în 15 state și pentru toate are un sistem unic de comisionare. Fiecare contract perfectat îți aduce o anumită sumă de bani.

IMPORTANT! În cadrul companiei WVP Group îți poți dezvolta PROPRIA AFACERE.

Licența
îți permite să folosești instrumentele companiei – serviciile de asigurare, strategiile de succes, contabilitatea, personalul administrativ, training-urile etc. – pentru a demara propria afacere.

Activitatea împreună cu noi îți va aduce un comision de calibru european!

Pentru detalii, suntem la dispoziția ta non-stop!

Echipa WVP Group (Austria)

Pentru mai multe detalii referitor la carieră apelează la: 069107755‬