WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova

Pagina Principală > Asigurare medicală

Asigurarea Medicală este o necesitate în unele cazuri precum plecările peste hotare plus îță un confort psihologic și te asigură de cheltuieli financiare mari și neprevăzute. Dacă nu știi de care asigurare ai nevoie te ajutăm noi. Scrie-ne acum în chat sau sună. Suntem oricând gata să te ajutăm să faci alegerea potrivită ție. Dacă pleci peste hotare nu uita să comanzi și cartea verde.

ASIGURARE MEDICALĂ

Asigurarea de sănătate pentru călătorii în străinătate reprezintă cea mai sigură şi avantajoasă cale de a petrece vacanța fără griji.

Asigurarea Medicală Benevolă garantează clienților asigurați accesul la servicii medicale complexe de înaltă calitate.

Asigurarea de accidente este un mod sigur de protejare a persoanei asigurate şi apropiaţilor săi în cazul situaţiilor neprevăzute legate de sănătate.

Asigurarea Medicală care va fi de partea ta o poți comanda de la noi. Noi vindem asigurările uneia dintre cele mai mari companii de asigurare din Europa – GRAWE. “Asigurare de încredere pentru toţi” a fost motto-ul Arhiducelui Johann de Austria atunci când a înfiinţat, în anul 1828, compania Grazer Wechselseitige Versicherung. GRAWE are 13 filiale în Centrul şi Estul Europei ceea ce ne vorbește despre cât de mare este compania și cât de mulți oameni au încredere în asigurările oferite de GRAWE. Asta garantează calitate internaţională cu standarde interne de securitate.

Suntem Parteneri