WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Polița de asigurare CASCO

Polița de asigurare CASCO: În Moldova, deținerea unei polițe de asigurare CASCO devine din ce în ce mai esențială pentru proprietarii de autoturisme. Aceasta nu doar că oferă protecție împotriva unei game largi de riscuri, dar vine și cu numeroase avantaje care fac viața șoferilor mult mai simplă și mai sigură.

Polița de asigurare CASCO

Avantajele asigurării CASCO

1. Protecție Completă

Polița CASCO oferă acoperire completă pentru daunele produse vehiculului tău, indiferent dacă sunt cauzate de accidente, furt, vandalism sau fenomene naturale. Aceasta înseamnă că nu va trebui să te îngrijorezi de cheltuielile neprevăzute care ar putea apărea în urma unor incidente neplăcute.

2. Siguranță

Cu o asigurare CASCO, vei avea liniștea de a ști că investiția ta este protejată în orice moment. Indiferent de circumstanțe, vei avea suport financiar pentru reparațiile necesare, ceea ce te scapă de stresul financiar în caz de accidente sau alte evenimente nefericite.

3. Servicii Suplimentare (în unele cazuri)

Unele polițe CASCO includ servicii adiționale precum asistență rutieră și tractare. Acestea sunt deosebit de utile în situații de urgență, oferindu-ți sprijin imediat și reducând timpul de așteptare și complicațiile. Este important să întrebi acest lucru la agentul de asigurare căci NU toate companiile oferă aceste servicii suplimentare.

Compania GRAWE și Partenerul său WVP-ASIG

GRAWE este o companie de asigurări bine cunoscută și respectată, oferind o gamă largă de produse de asigurare care răspund nevoilor diverse ale clienților săi. În Moldova, WVP-ASIG este partenerul oficial care vinde polițele de asigurare GRAWE, aducând aceste servicii de top mai aproape de tine.

Beneficii la WVP-ASIG

La WVP-ASIG, nu doar că ai acces la polițele CASCO de la GRAWE, dar poți beneficia și de mici reduceri, ceea ce face asigurarea și mai accesibilă. De asemenea, pentru a-ți facilita plata, WVP-ASIG îți oferă posibilitatea de a achita asigurarea CASCO în 4 rate, eliminând astfel povara unei plăți unice mari.

Biroul WVP-ASIG nostru este situat chiar în centrul Chișinăului (strada București 90), oferindu-ți accesibilitate și conveniență. Este important de menționat că, în ziua semnării contractului CASCO, mașina ta trebuie să fie curată pentru a putea face poze necesare procesului de asigurare. Acest pas asigură o documentare corectă și completă a stării vehiculului tău. Trimite o cerere prin Viber cu detaliile vehiculului tău și revenim cu o ofertă. Scrie-ne modelul, anul producerii și prețul vehiculului tău.

WVP ASIG - Partener GRAWE Asigurări Moldova

Polița de asigurare CASCO de la GRAWE, prin intermediul WVP-ASIG, îți oferă protecție completă și liniște sufletească ce ține de automobilul tău.
La noi poți cumpăra și alte asigurări precum asigurarea RCA, Carte Verde, Asigurare Medicală de Călătorie și altele.

Asigură-te că mașina ta este protejată și că poți conduce cu încredere pe drumurile din Moldova.

Dacă vrei să faci unele calcule aproximative singur sau să afli mai mult apasă aici: CASCO Moldova

Leave a Reply