WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Evenimente » WVP ASIG organizează training-uri de dezvoltare personală

Retorica Succesului (wvp-asig)

Perfecțiunea nu are limite și niciodată nu o poți atinge!

Un mușchi care nu este antrenat zilnic, se atrofiază. Același lucru se întâmplă și cu un creier care nu este pus la muncă.

Dezvoltarea personală nu este un moft sau „la modă”. Dezvoltarea personală este o condiție sine qua non pentru a trăi, pentru a nu exista doar, pentru a gusta din libertate și fericire.

Viața rezidă în permanentă schimbare și dezvoltare. Dacă nu ești în unison cu schimbările care se produc, riști să rămâi pentru totdeauna de căruța timpului.

Imaginează-ți că stagnezi în profesia ta. Mai mult ca sigur, într-o zi vei fi înlocuit de cineva care dezvoltă aptitudini noi.

Concernul internațional din Austria WVP Group, parte a căruia este filiala WVP ASIG din Republica Moldova, urmărește scopul dezvoltării personale nu doar a colaboratorilor săi, ci a tuturor celor care țintesc acest obiectiv. 

Specialiștii din cadrul companiei WVP ASIG organizează permanent trening-uri de dezvoltare personală. Și tu poți beneficia de unul. Alege, înscrie-te, vino. Restul este responsabilitatea noastră.

Training:

Dacă te respecți și vrei să fii deosebit, fă-ți cadou, cel puțin, unul din aceste training-uri. 

Noi nu-ți oferim câte un pește în fiecare zi. Noi te învățăm să prinzi pește! Noi îți dăm chiar și o undiță cu cârlige de aur!

La training nu doar te dezvolți, dar poți face și bani. Citește aici despre cariera noastră, ce ai putea primi, unde ai putea ajunge.

SUCCESS!

Leave a Reply