WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Evenimente » Curs Educație Financiară pentru Începători

Am învățat să trăim cu un paradox, ca și cum ar fi ceva firesc. Suntem în situația în care nici nu ne mai întrebăm “DE CE?”. Cum am ajuns într-un astfel de hal?

Simplu. Suntem un produs al educației impuse, o derivată a cunoștințelor noastre. 

Cei doisprezece ani de liceu ne modelează astfel, încât pierdem două aptitudini fundamentale: CREATIVITATEA și INTELIGENȚA. Toți suntem modelați după un singur calapod, fără a lua în considerație faptul că fiecare este o individualitate, este deosebit de toți ceilalți.

Ni se impun un șir de discipline – matematica, geografia, istoria, chimia, fizica etc., exceptând domeniul fundamental al vieții, de care depindem permanent – domeniul FINANCIAR

Nici o școală nu ne învață cum să ne rezolvăm problema financiară, cum să administrăm banii câștigați în sudoarea frunții, cum să-i înmulțim, cum să obținem INDEPENDENȚA FINANCIARĂ.

După doisprezece ani de liceu și 4-5 de facultate, intrăm în viața reală cu un handicap, care face să fim săraci toată viața. Acesta se numește LIPSA EDUCAȚIEI FINANCIARE… 

Din acest motiv, îți oferim un curs de INTELIGENTĂ FINANCIARĂ, care te va ajuta să nu repeți soarta majorității, soarta celor care s-au preocupat toata viața de problema financiară, dar au murit săraci.

Leave a Reply