WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Grawe Carat Asigurări de Viață

grawe caraa asigurari de viata

Grawe Carat este una dintre companiile de asigurări cu o bogată experiență și reputație solidă în domeniul asigurărilor de viață. Fondată pe principii de încredere, stabilitate și servicii de înaltă calitate, Grawe Carat se dedică protejării și securității financiare a clienților săi.

Prin asigurările de viață, Grawe Carat oferă clienților oportunitatea de a-și asigura viitorul financiar al familiilor lor. Aceste polițe de asigurare sunt concepute pentru a oferi o protecție financiară în situații precum decesul asiguratului sau invaliditatea.

Beneficiile Asigurărilor de Viață: De ce să ai un astfel de program?

Protecția financiară a familiei: Una dintre cele mai importante beneficii ale asigurărilor de viață este capacitatea de a oferi protecție financiară familiilor în cazul decesului asiguratului. Această sumă de bani poate fi utilizată pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi, precum și pentru a plăti împrumuturi sau alte datorii.

Pensiune suplimentară: Unele polițe de asigurare de viață pot fi utilizate și ca instrumente de economisire sau investiții, permițând asiguratului să acumuleze bani pentru pensie sau alte nevoi financiare pe termen lung.

Stabilitate financiară: Asigurările de viață pot oferi o anumită pace și siguranță financiară în fața incertitudinilor vieții. Cu o poliță de asigurare în loc, asiguratul și familia sa pot avea mai multă încredere că vor face față provocărilor financiare neașteptate.

Beneficii fiscale: În multe jurisdicții, plățile pentru asigurările de viață pot beneficia de avantaje fiscale, precum scutiri fiscale pentru plățile periodice sau sumele plătite beneficiarilor.

Flexibilitate în planificarea financiară: Asigurările de viață pot fi adaptate pentru a se potrivi cu nevoile și obiectivele financiare ale fiecărui individ sau familie. În dependență de vârsta, gen de activitate sau posibilități financiare există opțiuni diverse pentru a satisface cerințele fiecăruia.

Putem spune că, asigurările de viață, reprezintă o investiție esențială în securitatea financiară a familiei și în stabilirea unei baze solide pentru viitorul financiar al asiguratului și al celor dragi lui.

Care este prețul asigurării de viață?

Prima anuală minimă este de doar 3000 lei. O poliță de asigurare de viață cu acumulare de capital te ajută să acumulezi banii pentru vârsta de pensie cu investiții mici(!). Economisești zilnic 8 lei și îți asiguri o viață fericită la bătrânețe 🙂

WVP-ASIG-SERV este partenerul concernului GRAWE pe segmentul asigurărilor. Noi îți oferim toată informația, te ajutăm să-ți perfectezi o poliță de asigurare de viață și te consiliem pe toată durata asigurării (de la 10 ani până la 45 ani). Noi organizăm prezentări a acestor programe de asigurare de viață chiar în centrul Chișinăului.

Prezentarea asigurărilor de viață

Prezentări organizate de WVP ASIG sunt o oportunitate valoroasă pentru cei interesați să înțeleagă mai bine cum funcționează Asigurările de Viață Grawe Carat, ce beneficii oferă și cum să aleagă o poliță care să se potrivească nevoilor lor individuale și ale familiilor lor.

Pentru a afla mai multe despre fiecare program fă click aici: www.wvp.md/asigurare-de-viata/

Dacă ai decis să-ți asumi responsabilitatea pentru prezentul și viitorul tău, să-i protejezi pe cei dragi din jurul tău, te invităm la o prezentare gratuită a programelor de asigurare de viață cu acumulare de capital.

Prezentările au loc la sediul nostru: Chișinău, strada București 90, etajul 5, biroul 4. Click aici pentru a ne găsi pe google maps: WVP ASIG Google Maps.

Pentru a planifica o întâlnire, sună la 069 10 77 55. La fel, ne poți scrie pe Viber sau Telegram.

Leave a Reply