WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova

Din ce surse bănești o să-ți susții bătrânețea?

Majoritatea nu-și fac griji, motivând că vor avea o pensie de stat, au copii care îi vor ajuta, au inițiat o afacere etc.

Cu certitudine putem spune: dacă te bazezi doar pe pensia de stat sau pe ajutorul copiilor, vei regreta amarnic! Pensia va constitui doar 42% din salariu!!! Ce vei întreprinde în noile „condiții financiare”? Mai mult ca sigur, vei caută un loc de muncă. Cât de mari sunt șansele unui pensionar să fie angajat? Ambii cunoaștem răspunsul…

Cum se descurcă pensionarii din țările europene? De ce, la vârsta de pensie, au și timp liber și bani?

Deoarece, pe parcursul vieții active, și-au asumat responsabilitatea pentru vârsta de pensie. Au avut grijă să-și organizeze o pensie privată printr-un program de asigurare de viață.

De ani buni, această posibilitate o avem și noi, cei din Republica Moldova. Concernul internațional austriac GRAWE (fondat în 1828) și-a extins activitatea în spațiul nostru în anul 2004. Mii de persoane beneficiază de polițe de asigurare de viață cu acumulare de capital. Un număr impunător au beneficiat, deja, de banii investiți și dobânzile aferente capitalizate.  

WVP-ASIG-SERV este partenerul concernului GRAWE încă de la începuturi, din anul 1985 și oferă consultanță cu privire la programele de asigurare de viață cu acumulare de capital. Noi îți oferim toată informația, te ajutăm să-ți perfectezi o poliță de asigurare de viață și te consiliem pe toată durata asigurării (de la 10 ani până la 45 ani).

Câte programe de asigurare de viață oferim?

La momentul actual, avem patru programe de asigurare de viață pentru maturi și unul pentru copii. Programele pentru maturi sunt organizate în funcție de vârsta, gen de activitate și stare a sănătății. Programul pentru copii este perfect pentru a acumula o sumă impunătoare de bani la vârsta adolescenței.

Pentru a afla mai multe despre fiecare program fă click aici: https://wvp.md/asigurare-de-viata/

Dacă ai decis să-ți asumi responsabilitatea pentru prezentul și viitorul tău, să-i protejezi pe cei dragi din jurul tău, te invităm la o prezentare gratuită a programelor de asigurare de viață cu acumulare de capital.

Prezentările au loc la sediul nostru: Chișinău, strada București 90, etajul 5, biroul 4. Pentru a planifica o întâlnire, sună la 069 10 77 55. La fel, ne poți scrie pe Viber sau Telegram.

One Response

Leave a Reply