WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Asigurarea de Viață cu Capitalizare: Protecție Financiară și Investiții Într-un Singur Pachet
asigurare de viata Grawe Start

Asigurarea de Viață cu Capitalizare
Într-o lume plină de incertitudini, asigurarea de viață cu capitalizare reprezintă o soluție inovatoare care oferă atât protecție financiară pentru cei dragi, cât și oportunități de investiții. În acest articol, vom explora conceptul de asigurare de viață cu capitalizare, beneficiile sale și modul în care poate contribui la planificarea financiară personală.

Ce Este Asigurarea de Viață cu Capitalizare:
Asigurarea de viață cu capitalizare, cunoscută și sub denumirea de asigurare de viață cu componentă de economisire, este o poliță care combină aspectele de protecție a asigurării de viață tradiționale cu o componentă de investiții. În esență, aceasta înseamnă că pe lângă suportul financiar în caz de deces al asiguratului, polița oferă și o creștere a valorii în timp prin investiții.

Beneficiile Asigurării de Viață cu Capitalizare:

Protecție Financiară pentru Familie: Asigurarea de viață cu capitalizare asigură o sumă de bani în cazul decesului asiguratului. Aceasta poate fi o modalitate esențială de a asigura că cei dragi sunt protejați financiar în cazul unor evenimente neprevăzute.

Investiții și Creștere a Valorii: Partea de capitalizare a asigurării oferă posibilitatea de a investi în diferite instrumente financiare, precum acțiuni, obligațiuni sau fonduri mutuale. Astfel, polița poate să crească în valoare pe măsură ce investițiile înregistrează randamente pozitive.

Flexibilitate în Plăți: Asigurările de viață cu capitalizare permit adesea plăți flexibile, ceea ce înseamnă că puteți ajusta suma și frecvența plăților în funcție de resursele financiare disponibile.

Economii pentru Viitor: Deoarece partea de capitalizare servește și ca instrument de economisire, puteți utiliza suma acumulată pentru diferite scopuri, cum ar fi finanțarea educației copiilor, achiziționarea unei case sau planificarea pensiei.

Cum Funcționează:
Asigurarea de viață cu capitalizare presupune plăți periodice către asigurător, iar o parte din aceste plăți sunt direcționate către investiții. Aceste investiții pot genera câștiguri sau pierderi, ceea ce va afecta valoarea totală a poliței în timp.

Cui Este Potrivită Asigurarea de Viață cu Capitalizare:
Pentru cei care caută o combinație de protecție a asigurării de viață și oportunități de investiții.
Pentru cei care au o perspectivă pe termen lung și sunt dispuși să mențină polița pe o perioadă mai lungă de timp pentru a beneficia de potențialul de creștere a valorii.

Ce tipuri de asigurări de viață sunt la ziua de azi în republica Moldova?

Concluzie:
Asigurarea de viață cu capitalizare poate fi o alegere inteligentă pentru cei care doresc să își protejeze familia și să investească în același timp. Cu o gamă largă de beneficii, această formă de asigurare oferă o modalitate unică de a combina siguranța financiară cu potențialul de creștere a valorii. La expirarea contractului o să asiguratul va primi o sumă de bani care poate fi folosită ca o pensie privată.

Înainte de a lua o decizie, este important să discutați cu un consultant financiar pentru a vă asigura că alegerea dvs. este în concordanță cu obiectivele și nevoile dvs. financiare.

Pentru a primi o consultație referitor la alegerea poliței de asigurare potrivite sună la: 069107755

2 Responses

Leave a Reply