WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Asigurare Imobiliară pentru Proprietatea Dvs

Asigurare Imobiliară pentru Proprietatea Dvs. și alegerea acesteia poate fi un proces dificil dar noi WVP ASIG o să te ajutăm. Din cauza faptului că sunt mai multe tipuri de asigurări până nu afli despre fiecare va fi greu de făcut alegerea. Când cauți să cumperi un apartament sau casă în Chișinău neapărat să îl asiguri pentru liniștea ta și pentru a evita cheltuieli neplanificate.

WVP-ASIG – partener GRAWE Asigurări în republica Moldova.

Având în vedere acest lucru, această postare de pe blog va explora mai multe elemente importante pentru a vă ajuta să determinați ce tip de asigurare imobilă vă oferă cea mai bună protecție pentru proprietatea Dvs. 

Dacă vrei să treci direct la cel mai bun program de asigurare click aici.

Când vine vorba de Asigurare Imobiliară pentru proprietatea Dvs, se poate părea că alegerea unei polițe de asigurări imobiliare este limitată doar la preț dar nu este așa.
Cu toate acestea, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare: precum acoperirea și termenii asigurării, cum ar fi ce daune sunt acoperite, dacă există francize implicate și cum se schimbă acești termeni în timp.
Pentru a face această alegere cât mai simplă posibil, vă vom furniza informații detaliate despre cum să alegeți asigurarea de proprietate anume pentru nevoile Dvs.

Pentru o consultație referitor la asigurarea imobiliară sună acum la: 069107755‬.

Am nevoie de asigurare imobiliară dacă cumpăr imobil în credit?

Da! Băncile cer să asigura-ți apartamentul.

De asta este important să înțelegeți ce tipuri de asigurare imobilă sunt disponibile cât costă și ce acoperă.
Asigurările imobiliare pot acoperi o gamă largă de lucruri, de la proprietatea voastră și eventualele daune care ar putea fi cauzate de calamități naturale, la daune de natură financiară cauzate de scurgere de apă de la vecini de exemplu.

Pentru a înțelege ce tipuri de asigurare imobilă sunt necesare, trebuie să luați în considerare ce fel de proprietate cumpărați și cât de vulnerabilă este.

Aceasta va acoperi eventualele daune care ar putea să apară în timp. Astfel în căz că se întâmplă ceva Dvs nu aveți cheltuieli financiare pentru că de asta se va ocupa compania de asigurări.

Importanța Proprietății Dvs.

O proprietate este una dintre cele mai importante investiții pe care le poate face cineva. Acest lucru se datorează faptului că poate fi folosit pentru câștig pe termen lung și poate deveni un loc de refugiu sau chiar o sursă de venit pe termen lung. În Chișinău, mulți oameni au o proprietate și au nevoie să știe că acestea sunt asigurate în cazul în care se confruntă cu daune importante.

Imobilele pot fi asigurate împotriva unor evenimente care duc la daune, cum ar fi incendii, furturi sau inundații. Asigurarea apartamentului în Chișinău a devenit o necesitate pentru cei care posedă o proprietate.
Acest lucru se datorează faptului că poate proteja proprietarul împotriva daunei și obligațiilor legale. În plus, proprietarii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește pierderile financiare atunci când se confruntă cu daunele cauzate de un eveniment neprevăzut.

Care este cea mai bună asigurare imobiliară în Moldova?

Compania de asigurări GRAWE Carat Asigurări vă oferă produse de asigurare complexă  pentru proprietăţi rezidențiale RESIDENZ LUX şi RESIDENZ EXPRESS. Aceste produse sunt dedicate nevoilor Dvs. şi oferă protecție completă împotriva riscurilor care vă pot amenința casa şi bunurile.

Ce cazuri acoperă o asigurare imobiliară?

  • Riscuri de foc – incendiul, trăsnetul, explozia, căderea aparatelor de zbor;
  • Catastrofe naturale – cutremurul, inundaţiile;
  • Riscuri datorate efectelor forţelor naturii – furtuna, grindina, presiunea stratului de zăpadă, prăbuşirea de stânci/alunecarea de pietre, alunecarea de teren;
  • Daunele provocate de „apa din conducte”;
  • Furt calificat (comis sau tentativă), tâlhărie şi vandalism;
  • Spargerea suprafeţelor vitrate şi a obiectelor de sticlă;

Cât costă o asigurare imobiliară în Moldova?

Găsirea unei asigurări bune pentru proprietatea dvs. poate fi o sarcină dificilă. Există atât de multe opțiuni, iar prețurile pot varia foarte mult.

Prețurile încep de la 255 MDL pentru apartament sau casă până la 150mp2.

Pentru a găsi cea mai bună asigurare pentru proprietatea dvs., primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să evaluați nevoile. De exemplu, dacă aveți un apartament în Chișinău, trebuie să vă asigurați că alegeți o asigurare care oferă protecție suficientă împotriva incendiilor, a furturilor și a vătămărilor. Apoi, verificați politica de asigurare.

Citiți cu atenție termenii și condițiile și asigurați-vă că vă protejează în cazul în care proprietatea dvs. suferă daune. Asigurați-vă că vă oferă, de asemenea, servicii de reparare și înlocuire pentru bunurile Dvs. De asemenea, verificați prețul asigurării și veți vedea dacă acesta corespunde bugetului Dvs. și nevoilor Dvs.

Pentru o consultație referitor la asigurarea imobiliară sună acum la: 069107755‬.

Dacă îți este interesantă și asigurarea de bunuri și business atunci vizita-ți pagina noastră cu asigurări de bunuri. Da-ți click aici: Asigurări de bunuri și alegeți una din cele trei opțiuni. Noi suntem la dispoziția Dvs. să vă ajutăm cu alegerea perfectă.

Dacă vreți o asigurare de la o companie austriacă cu renume suna-ți acum la numărul afișat mai jos și obțineți cea mai bună ofertă!

Vreau să văd un model de cerere pentru asigurarea imobilului.

Desigur, click aici pentru a descărca formularul în format PDF. Descarcă Model Cerere Asigurare Imobil Chișinău. (PDF 910Kb)

Unde să vin să perfectez o asigurare a apartamentului?

WVP-ASIG (partener GRAWE), strada București 90, et.5 of.4. Telefon de contact: 069107755. Adresa pe google maps AICI.

Cere oferta pentru asigurarea imobilului tău: ‭069107755‬

2 Responses

Leave a Reply