WVP ASIG – Partener GRAWE Asigurări în Moldova

WVP Asigurari Moldova
Principală » Asigurări » Asigurare Apartament Obligatorie

Asigurare Apartament Obligatorie

Asigurare Apartament Obligatorie. În cazul în care cumperi apartamentul prin împrumut bancar aceasta va cere ca apartamentul să fie asigurat obligatoriu. WVP-ASIG te ajută. La noi găsești cea mai bună asigurare pentru apartamentul tău.

WVP-ASIG – partener GRAWE în asigurări pe republica Moldova.

Asigurarea obligatorie este ceva normal dacă să te protejezi de cheltuieli neprevăzute în reparația apartamentului tău sau a vecinului.

Asigurarea apartamentul nu este așa de scumpă ca să nu o faci dar te scapă de tare multe bătăi de cap. Valoarea care o primești nici nu se compară cu suma care o plătești

Dacă bei un capucino sau late în oraș cel puțin 25 zile pe lună deja cheltui cam cât ai plăti asigurarea pentru un an întreg.

Imaginează-ți că sunt persoane care au apartament de mii de euro dar fac economie câteva sute de lei pe an pentru o asigurarea care îi scapă de griji și cheltuieli financiare în de incendiu, inundație sau alte situații prevăzute în asigurare.

Vreau să văd un model de cerere pentru asigurarea imobilului.

Desigur, click aici pentru a descărca formularul în format PDF. Descarcă Model Cerere Asigurare Imobil Chișinău. (PDF 910Kb)

Unde să vin să perfectez o asigurare a apartamentului?

Dacă nu știi ce se alegi sau cât te va costa asigurarea te ajutăm noi, te consultăm. Dă-ne acum un sunet la 069107755.

WVP-ASIG (partener GRAWE), strada București 90, et.5 of.4.

Pentru mai multe detalii apelează la 069107755

Leave a Reply